Naughty Dog har ingen planer om The Last of Us på PS4

the-last-of-us-promo-pic.jpg

Via et livestream på den amerikanske Playstation Blog har Eric Mnacelli, der er Naughty Dog’s community strateg fortalt, at Naughty Dog ikke har nogle planer om at lave en re-make/opgradering af The Last of Us, som studiet har haft meget stor succes med, både blandt anmeldere og rent salgsmæssigt.

Tidligere på året fortalte studiet ellers til Eurogamer, at de allerede arbejdede med bedre textures end det PlayStation 3 kan klarer, hvilket fik mange til at tro der var en udgave på vej til PlayStation 4, men det er der altså intet som peger imod, med udmeldelsen på blog.us.playstation .com

Det betyder dog ikke at Naughty Dog er stoppet med at udvikle til The Last of Us, tværtimod kan man sige, de har netop udgivet et nye maps til multiplayer delen af spillet, mens de udvikler på et kapitel til single-player delen, der efter planen skal udgives i januar/februar måned 2014 Derudover er der også planlagt endnu en udvidelse til multiplayer senere i 2014

Så med andre ord, hvis man er fan af The Last of Us, så er der masser af grunde til at holde fast i sin PlayStation 3.

 

– Jydenfranord

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.