Grand Theft Auto V patch 1.04 udgivet

GTA-Online

I sidste uge medelte Rockstar at de ville frigive patch 104, hvilket de nu har gjort. Patchen fylder 39 MB og bliver hentet automatisk hvis man er medlem af , ellers skal man hente den ned når man starter spillet.

Rockstar forventer at de problemer der har været med spillets del forsvinder med denne . Så der burde fremover ikke være problemer med biler man har købt forsvinder, men desværre kan de ikke tilbagefører de ting som folk har mistet.

Udover at patchen fejlretter nogle problemer, så åbner den også op for den stimulerings pakke, som Rockstar har valgt at give, som plaster på såret. “Pakken” giver alle online spillere, der enten har eller vil spille i oktober måned 2×250.000 ingame penge, i spillets online del. Men pakken er endnu ikke frigivet, det forventes dog at de første 250.000 kommer inden for de næste dage og de sidste 250.000 kommer sidst i måneden.

Så langt om længe burde det problemfrit at spille online, hvilket jo er en meget god ting.

Jydenfranord

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Én kommentar

  1. En af de ting jeg har hadet mest ved gta online er også blevet rettet

    Du mister ikke så mange penge mere når du dør før mistede jeg i gemmensnit 2.000$ hver gang jeg døede nu er det kun 410$ hver gang så jeg er glad:D

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: