Ingen GTA Dollars før de sidste fejl er rettet + DLC nyhed

R* har netop annonceret selv om folk måske er ved at blive utålmodig, vil de ikke frigive de 2 x 250000 alle spillere der har spillet i denne måned er berittiget til. Grunden til det er der er stadig folk der mister rang, og penge uden egentlig at have gjort noget , eller for den sags skyld ikke gemt deres online profil korrekt.

R* siger de vil ligeså snart de har udgivet næste patch som de forhåbentlig siger vil være sidste patch i denne omgang  ihvertfald hvor det kommer det online , tildele folk de penge de har “krav” på efterhånden ihvertfald for dem der har mistet flere millioner pga deres servere har været ret så buggy.

Ud over det har Rockstar også annonceret den første DLC som er   som vil indholde nye biler, nye jobs, alt fra missioner til Deathmatch. Denne vil kunne hentes engang i starten af november.

R* er også i gang med at færdiggøre “Content Creator” som gør at man kan lave sine egen missioner, eller løb eller hvad man nu har lyst til og lade andre spille dem, her vil nok kun fantasien sætte grænser.

 

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

3 Comments

  1. Så det godt AC4 udkommer på tirsdag , så kan man jo spille det , indtil de for rettet de sidste fejl

  2. Der er sku sikkert ligeså mange fejl i som i AC3 det tog dem 7 patches at rette over 1000 fejl.

  3. Hvis bare Rockstar gider at få rettet de fejl så man ikke mister sine penge og fremskridt i online så er det fint med mig.
    De penge kan godt vente da ALLE andre fejl er vigtigere 😉

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: