Pain bliver gratis på Playstation 3

bliver gratis på Playstation 3

Pain Logo

Fysik-baseret action titel relanceres ifølge

Spillet Pain som i 2007 var en titel og gik ud på at skade mennesker relanceres som en free-to-play titel.

Sony har ved annonceret deres planer om en relancering af spillet Pain og bekræfter samtidig at det argentinsk-baseret studie QB9 vil håndtere relanceringen.
Spillet er udviklet af

Originalt blev spillet udgivet på PSN og spillets succes gjorde at det også udkom på fysisk BluRay disc og denne udgivelse havde samtlige udvidelsespakker inkluderet og dette var blandt andet David Hasselhoff og Flavor Flav karakterer som man kunne kaste, samt mange andre.

Der er dog ikke nævnt nogen dato for hvornår spillet udgives gratis og det koster altså pt. stadig penge på Playstation Store.

Sony har fornyligt udvidet sit free-to-play kartotek og senest blev LittleBigPlanet Hub annonceret som værende en gratis titel der forventes udgivet senere på året.
Playstation 4 konsollen vil have flere gratis titler, inkluderende Blacklight: Retribution og Deep Down sammen med andre titler.

FREILER

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

4 Comments

 1. Det var da dejlig læsning det der, det skal da prøves 😀

  Kan huske jeg hentede en demo af det da det blev udgivet og det var da hyggeligt nok men ikke nok til jeg gad og betale for det 😀

 2. Mjaaa det var i plus engang. Har prøvet det. Var ik lige min kop te 🙂

  • Jeg overvejede at købe det engang, men det fik Anders talt mig laaaaaangt væk fra.
   Men som Bucaneer siger:
   “det skal da prøves” 🙂

   • Ha ja. Ellers ville jeg bare få høvl for at lokke dig til at købe noget lort.
    Pest eller Kolera 😉

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: