PS4- System Software 1.50

Nå PS4 udkommer vil der på launch være en opdatering der skal installeres, hvis man vil have glæde af de mange funktioner som PS4 byder på.

Ting der kan være værd at nævne i den første opdatering for den meninge køber er følgende

Remote Play.

Har til dels samme funktion som vi allerede kender nu fra PS3 og PS Vita, det er selvsammen funktion der bliver aktiv med denne opdatering.

Second Screen

Folk kan via PS4 Link applicationen bruge sin PS vita, sin Iphone eller Android til at bruge som sekundær skærm og styre sin PS4 med den. F.eks er der et spil i PlayRoom som kræver et cam, men har man ikke cam så kan man bruge sin mobil telefon, til at tegne på og så vende den mod sit tv så der kommer et slags spejlbillede af tegningen.

Optag, lav screenshots og stream

Denne funktion ses noget nær som en af de mest populære funktioner, specielt for dem der ikke har en optager af en form, nu kan alle streame, lave screenhots og optage sit gameplay, og ligge det op på ustream, twitch eller andre livestream tjenester.

Send og være tilskuere til gameplay

Denne funktion gør at man kan optage, men også være tilskuere i andres spil , en ny måde at holde noget “Live” arrangement på 🙂

Party Chat 

Her vil man kunne snakke op til 8 personer vilkårligt i samme “rum” uden at være i samme spil, med det medfølgende Mono headset.

Multi-Login

Spil op til 4 forskellige PSN kontoer samtidigt i f.eks multiplayer spil og optjen trofæer osv på hver i sær.

Baggrunds musikafspiller

Lyt til musik mens du spiller dit spil via Music Unlimited tjeneste som er en sky baseret musik tjeneste fra Sony lidt ala Spotify, Wimp osv

Ansigts genkendelse og Stemme kommandoer

Har man et PS4 Cam, kan man bruge sit ansigt til at lade din PS4 genkende hvem du er for at logge ind, og brug din snakke kommandoer til at navigere rundt på.

Online Multiplayer

For overhovedet at have en chance for at komme online og spille multiplayer kræver det også et PS plus medlemskab, men med opdateringen her er du halvvejs på vej ind og møde andre PS4 gamere

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.