Assassin’s Creed påklædning

Assassin’s påklædning

Nu nærmer Halloween sig med hastige skridt og hvis du mener at spøgelser, monstre og andre uhyggelige kostumer ikke lige er dig, hvorfor så ikke klæde dig ud som en snigmorder fra Assassin’s Creed serien?

Hvis du har planer om at ville være en snigmorder til Halloween så gælder det naturligvis om at se så godt ud som muligt og hvad er bedre end en snigmorder fra Assassin’s Creed serien fra .

Nedenstående infografik undersøger hvert kostume igennem hele serien fra Altair og hele vejen frem mod som er seneste snigmorder det aktuelle Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Hop med ind i Animus og studér kostumerne nærmere:

Assassins Creed - Halloween

Hvilken snigmorder ville du helst klæde dig ud som hvis du helt selv kunne vælge?

Ó FREILER

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Én kommentar

  1. Hvis der kommer en forbi min dør på torsdag iført et af ovenstående kostumer så tømmer jeg sgu hele slikskabet i en indkøbspose og giver det til vedkommende 😉

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: