PS4: Obligatorisk installation bruger ikke hele din Harddisk – Det er kun til cachen

: Obligatorisk installation bruger ikke hele din harddisk – Det er kun til cachen

-Og du behøver ikke et PS4 kamera for stemmestyring

Dem som allerede nu går og bekymrer sig om at skulle have en ny og større harddisk til deres kommende konsol behøver ikke at bekymre sig over manglende plads – allerede nu i hvert fald.

Det blev forleden afsløret i denne nyhed at spil som Call Of Duty: Ghosts kræver hele 50 GB af pladsen på harddisken og Knack ville fylde 37 GB og det er rigtigt at konsollen har brug for denne plads, men det er kun midlertidigt til cachen at det er nødvendigt.

Det betyder at konsollen vil installere og slette data når du spiller og vil altså give en besparelse på installationstiden og værdifuld harddisk plads.

PS4 - Cache

Dette giver god mening og er en fantastisk måde for Playstation 4 konsollen at gøre tingene på og når konsollen så kræver x-antal plads ledig, så er det sandt – Men den optager ikke pladsen, ud over når spil spilles hvor pladsen så skal reserveres.

Så vi kan alle ånde lettet op og glæde os til slutningen af november hvor Playstation 4 konsollen udgives.

En anden interessant ting er at Playstation 4 kameraet ikke er nødvendigt for at kunne bruge stemmestyringen – Det vil nemlig være muligt at skrige ind i headsettet eller DualShock 4 controlleren i stedet for.

FREILER

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

2 Comments

  1. Det kan jo stadig gå hen og blive en Pain in the a** – hvis man kun har 39 GB plads ledigt – og så skal slette noget for at få lov til at starte det op. Ville faktisk hellere have det fungerede som nu så man vidst hvad man havde at gøre godt med. Men nu skal jeg så hellere ikke have COD så den spøgelses historie skal jeg ikke bekymre mig om

    • Både og synes jeg.
      For her skal du jo kun have den plads ledig som dit største spil fylder og det vil jo stadig spare plads i forhold til at alle spil fylder sygeligt meget.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: