GTA Online Capture opdatering

GTA-Online

I kølvandet på sidste uges opdatering til Online (Læs om denne her) har Rockstar nu bekræftet at opdateringen vil være tilgængelig fra i dag på PlayStation 3

Capture opdateringen vil indeholde en række nye hold-baserede spiltyper i GTA Online, inkluderende nedenstående:

  • Raid: Er en tidsbaseret spiltype hvor spillerne skal kæmpe sig vej igennem og ind på det modsatte hold’s base og derefter stjæle en pakke og returnere den til egen base for at få så mange point som muligt indenfor den forudbestemte tid.
  • Hold: Er lig Raid spiltypen men med et lille twist. I stedet for at optjene point ved at stjæle modstandernes pakker, skal man her holde på så mange pakker som muligt på egen base.
    Det hold der succesfuldt har beholdt flest pakker på egen base vinder når tiden er udløbet.
  • GTA mode: Denne spiltype vil give begge hold nogle mål i form af biler. Disse biler skal stjæles og returneres til egen base. Spillerne vil opleve at skulle slås over de forskellige biler for at kunne sikre at deres eget hold stjæler flere biler end modstanderne.
  • Contend mode: I denne spiltype er der kun én pakke midt på kortet. Her gælder det naturligvis om at stjæle denne pakke for at få flest mulige point til sit eget hold.
    Når pakken er leveret til en base, vil endnu en pakke blive placeret og kampen om den nye pakke vil fortsætte.

Capture opdateringen er en del af en automatisk opdatering til PlayStation 3 og Rockstar meddeler at denne også vil rette et par mindre fejl i GTA Online.

FREILER

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.