Jul i Los Santos i GTA Online

Selv om det er Los Santos , så vil der den 25 december være muligt at opleve sne i GTA det vil sige det er nu man skal udnytte sine range rover og andre tunge kørertøjer, de vil helt klar have en fordel i et snedækket Los Santos. Det er ÜOnce in a lifetime” mulighed for at fræse rundt i snevejr.

actual_1387737005

Der vil også være rabat på Penthouse lejlighederne i Tinsel Towers Lejlighed  45 og 29.

Ud over det vil der være 30 % rabat på diverse våben og biler, indtil den 5 Januar, så har du stadig en del GTA dollars på kontoen, men ikke nok til at købe din drømme bil, så har du måske råd nu.

actual_1387736986
Det vil også være muligt at købe diverse masker i form af Julemanden , Julenisser og andre Julerelateret nisser … Hvem ved måske skulle hele PSForumdks crew anskaffe sig en jule mands maske så vi kan kalde os Nissebanden når vi skal lave i Januar ? .. 😉

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

3 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.