The Division udskydes måske til 2015?

The Division

Hvis du er en af dem der går rundt og glæder dig til at Tom Clancy’s: skal udkomme på PlayStation 4, så venter der måske en mindre glædelig overraskelse.
Det ser nemlig ud til at spillet fra ikke vil udkomme til konsollerne før år 2015

Det post-apokalyptiske skydespil var originalt sat til udgivelse i slutningen af år 2014, men det var før at Ubisoft udskød udgivelserne af både og .

”We will never have time to release The Division this year. This is a big project, we have very far to go”.

The Division produceres af det svenske spilstudie, , og i går kunne det svenske Game Reactor meddele at spillet højst sandsynligt ikke udkommer før år 2015.

At Ubisoft har sat spillet til udgivelse i 2014 ser helt grinagtigt ud, hvis jeg skal være ærlig”,
har en kilde forklaret, og fortsatte:

Vi vil ikke have tid nok til at udgive The Division i indeværende år. Dette er et stort projekt og vi har lang vej igen”.

En talsmand fra Ubisoft har udtalt at han ingen kommentarer har på spørgsmålet om en udgivelsesdato, men den officielle udmelding er stadig i løbet af indeværende år.

Vi håber på en udgivelse i år, men erkender at det kan se en smule sort ud.

Imens at vi sidder og håber på at spillet udkommer i år, så er det vist på sin plads at læne sig tilbage og nyde denne sindssygt flotte trailer for spillet:

https://www.youtube.com/watch?v=

FREILER

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

2 Comments

  1. Ifølge Ubisofts blog så udkommer spillet d. 8. marts 2016. Til gengæld ser spillet virkelig lovende ud, og udsættelsen er vel egentlig blot en indikation for, at Ubisoft gør deres arbejde med dette spil grundigt..

    • Mikkel drop det reklame for din side, det var det samme du gjorde med FIFA “I følge dinside.dk så bla bal .. du sidder og poster på en nyhed der er over 1½ år gammel, og vi har postet datoen før

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: