Valentines Massakre dag i GTA online

Fredag den 14 februar er som nogen måske har bemærket Valentins dag, og er du ikke klar over det, så vil du ihvertfald som hankøn blot kunne spørge din bedre halvdel. Og du vil straks få en masse af vide om hvad i skal lave fredag, eller hvad der forventes i laver. Og det er ikke til diskussion.

Men når alt valentins hurlumhejet er slut , så tænd din PS3, og start op. Og det skal du gøre af følgende grunde.

Det er “Valentins Massacre Day” du ved den dag i 1929 hvor Al Capone, blev en folkehelt i USA med sin massakre på diverse gangsters i Chicago. Og samtidigt var starten på enden for Al Capone, da det bragte ham i FBI´s søgelys.

GTA-Online-Valentines-Massacre

Men det er ikke derfor du skal joine spillet, det er derimod af disse grunde.

  • Der kommer 10 nye job.
  • Du har mulighed for at få Gusenberg Sweeper, et våben der kan minde lidt om den klassiske Gangster Thompson maskingevær. den vil kunne findes i Ammu-Nation i single player og GTA Online.
  • Du vil få mulighed for at få fingre i den klassiske Albany Roosevelt som er en skud-sikker limousine, så join dit crew og lave drive-bys i ægte 1920ér stil. Bilen vil kunne købes i Legendarymotorsports.net i spillet. Og kan hentes fra alle dine garager både i single player og i GTA Online.
  • Og for at gøre det hele 1920er stil, så kan man få diverse nyt tøj til din avatar, og speciel frisure til din kvindelige figur.

Der er stadig ingen nyheder om GTA Online Heist, men R* vil snart komme med nyt omkring dette.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.