PS3 bliver supported ihvertfald i 2 år endnu.

Selv om Sony kører meget fokus på PS4, og man nogen gange tænker er egentlig ved at være død, så er der godt nyt for brugerne som endnu ikke har fået mulighed for at købe en PS4, eller har lyst til det foreløbigt.

Sony´s John Koller som har haft en samtale med Gamespot, siger ;

PS3 har ihvertfald 2 , 3 ja helt op til 4 års levetid endnu og mener stadig ikke at PS3 som sådan er blevet udnyttet til sit fulde potentiale.

Vi har i bagtankerne at PS3 måske for mange vil være en gammel maskine om bare 1 år, men det vil vi ikke selv sige. Og derfor vil vi sørge for at der stadig kommer masser af indhold til PS3 brugerne, og der er også en del titler som kun kommer til PS3 i år og næste år som har været planlagt længe.

Han siger yderligere med streaming teknologi er med til at forlænge levetiden på PS3, specielt for PS3 titler derfor vil blive tilgængelige på PS4 senere via og derfor kan være med til indirekte forlænge levetiden for PS3

Men da PlayStation Now ! stadig vil være en service mange ikke vil kunne bruge pga måske for lav bredbånds forbindelse i nogen lande, og vil skabe store latency problemer, og lav FPS Rate, så vil en PS3 derfor være den mest brugbare løsning.

Hvor længe tror du at PS3 vil leve endnu ??

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.