Trials Fusion annonceret til PS4

har annoceret at den længe ventede efterfølger til Trials Evolution.

Spillet vil blive lavet af RedLynx, i samarbejde med Ubisoft Shanghai og Ubisoft Kiev, og vil være et spil der decideret af fokuseret på Next-Gen konsoller.

tilbyder spilleren undelige muligheder, med et utal af forhændringer og challenger samtidigt de racer i kampen mod uret. Som samtidigt er i kamp mod uret på diverse online leaderboard, så selv om du spiller alene , vil din præstation stadig være bemærket.

Trials_Fusion_EMEA_Key_Art_final4_VERTICAL

Trials Fusion bygger på samme princip som forgængeren  – Trials Evolution – ud over der i fusion vil være en masse nye features som FMX Trick system.

Spilleren vil få muligheden for at lave deres egne baner, hvor kun fantasien sætter grænser. Det kan være man fokusere på skills, eller blot et ordinær racerløb, det er op til spilleren selv. Og ikke nok med det så kan man dele banen og lave nogen udfordringer til ens venner, og resten af Trials fælleskab.

Om spilleren vælger og kører alene, mod venner, i diverse online turneringer , så er konkurrencen endeløs. Et Trials løb vil aldrig være nok.

Se trailer under her.

https://www.youtube.com/watch?v=

Spillet er sat til at blive udgivet på PSN den 14 April til PS4

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.