inFAMOUS : Second Son får Patch 1.02 snart

inFAMOUS : Second Son, har kun været ude i knap 10 dage, men ud over at få den obligatoriske 1 “Day 1 ” som mange spil får efterhånden fordi de lige bliver rettet til fra spillet går guld til det udgives.

inFAMOUS har hellere ikke været helt fri fra bugs og glitches, selv om undertegnede ikke har set nogen mærkbar glitch ud over jeg så en bil flyve rundt under en bro men ellers var alt kaos som det skulle være når man nu har de kræfter man har med Delsin.

Denne patch gør andet end blot at rette fejl, den tilføjer også små ting.

Blandt andet nævnes det at når man har gennemført historien første gang, vil man få muligheden for at sætte den tid af dagen man nu synes var mest hyggelig, eller flest mennesker man lige kunne tæve.

Den tilføjer også en mulighed så man kan slå “HUD” fra eller (Heads up display) – Kort sagt , det der viser hvor meget energi man har tilbage , hvor mange raketter man nu kan fyrer af sted, eller hvor ond / god man er.

Det bliver muligt at sætte FPS ned på 30FPS i stedet for 60FPS , da det genere folk med blandt andet Epilepsi og lignende symptomer når lyset variere meget og for hurtigt, specielt når Delsin har sin Neon farve.

Så snakker Brian Fleming, som er med stifter af Sucker Punch også om der vil blive rettet diverse glitches og bugs som de end har måtte fået rapporteret, og måske vil de tilføje nogen nye ting , men det vil tiden vise.

Udgivelses datoen er ikke fastlagt endnu, men det er ikke langt fra.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

3 Comments

  1. Bliver nice nok 🙂

  2. 🙂

  3. 🙂

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.

%d bloggers like this: