Nedtælling til E3 2014 – Del 2

Nu har vi skrevet om nogen meget ventet spil vi håber der bliver vist på , og som evt er i støbeskeen, nu er det tid til at snakke lidt om nogen af de ekstra ting vi håber der kommer

BjDVqZCCUAA9xso

Project Morpheus som er Sonys svar på fremtiden med Virtual Reality –

Med de såkaldte “VR Glasses” vil disse  fungere som din tv skærm på dit hoved, og alle bevægelser du laver vil reflektere i spillet , du nu spiller.

https://www.youtube.com/watch?v=

Sony annoncerede disse for første gang under GDC “Game Develeper Congress” – Og vi håber derfor at se mere omkring dette til E3 og en decideret udgivelses dato.

playstation-now_logo

 

Spil PS1 , PS2 og PS3 spil på din PS4  eller eller blot brug appen på dit Bravia TV ( Kun nyere modeller) eller PS3 via PlayStationn Now!,

Siden Sony opkøbte spil-streaming tjenesten GAIKAI har der været rygter om dette skulle bruges til at streame spil osv via nettet så man slap for at købe fysiske medier, eller købe spillene digitalt, det var dog kun et rygte indtil det blev en realitet. Servicen har nu gået i lukket beta i US og skulle meget gerne lanceres her til efteråret for brugere i US.

Vi håber at få mere info omkring denne tjeneste og hvad præcis den vil indeholde. Allerede nu ved vi at den indeholder titler som TLOU, Dead Island , Uncharted og mange andre nylig udgivet titler som er mellem 1 og 3 år gammel.

https://www.youtube.com/watch?v=

 

gow-4

Det rygtes at 4 teases til E3, historien om og hans krig mod titanerne og guderne forsætter, men denne gang skulle den største fjende blive ham selv , hvordan kan man forsætte historien med efter hans krig mod alle i : Ascension ?

Læs del 1 her : http://www.playstationforum.dk/2014/05/20/nedtaelling-til-e3-2014-del-1/

Det var del 2 af vores serie om hvad vi håber vi hører mere om til E3.

Der vil komme mere i del 3 snart.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.