E3 : Borderlands Pre-Sequel Live Coverage

Når man tænker “ClapTrap” tænker man også automatisk , og 2K games har jo for nogen måneder siden annonceret : Pre-Sequel – Som er en mellemting af en forsættelse 2 men uden egentlig at være det 😉

2K_Borderlands_The_Pre-Sequel_LOGO

 

Siden Borderlands udkom for en del år siden har dette spil fået mange fans, og specielt fordi spillet er lavet ret så unikt, med lidt “tegnede” graffik og så stadig noget vanedannende, og samtidigt med den måde Borderlands skabte en ny slags genre FPSRPG som står for “First Person Shooter Role Playing Game”

Samtidigt var det at man kunne joine random spil online eller andre kunne joine dit random, gjorde også at spillet hele tiden kunne blive startet og stoppet og ens fremgang blev gemt , uanset hvad, og det gjorde det derfor sjovt at spille op til 4 personer, man skulle ikke starte samtidigt plus man ikke skulle være afhængig af andre for at komme videre is spillet, man kunne bare forsætte single player,og så vende tilbage til sin vens spil og så hjælpe ham med de missioner du nu selv havde taget i single player.

Det var også en anderledes måde at blive boostede på fordi man kunne joine folks 2nd playthrough og så blive boostede gevaldigt pga de højere XP der kom der, men samtidigt kunne man hellere ikke gøre så meget ud over at kigge på og undgå og dø.

Og til sidst den unikke måde at håndtere loot på var genialt der var ingen loot der var ens på nogen måde, tværtimod, alle våben var unik, og der var “fantasillioner” måde at få et våben på og alle var specielle på deres egen måde.

Her vil man kunne se hvordan Borderlands : Pre-Sequel som forgår på månen blandt andet og hvor mange nye fede våben – og man skal kun vente til 17 oktober før du kan smide det i din PS3.

https://www.youtube.com/watch?v=
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.