PlayStation Now! – Teases til EU brugerne på Gamescom

som streaming servicen i sin tid hed, og havde et formål at streame spil on demand, skulle højst sandsynligt vises i Europas svar på E3, nemlig under Gamescom i august.

playstation-now_logo

Gamescom er ved at nærme sig der er dog lige en Juli måned der skal overståes, men ellers når Gamescom 2014 løber af stablen i køln i år, vil der højst sandsynligt komme mere info om udgaven af PlayStation Now til EU brugere.

PlayStation Now har som nogen måske allerede ved været i beta allerede i Januar for brugere af US og Canada, og målet er at det skal rulles ud inden for de næste par måneder på det nordamerikanske kontinent.

Europa er som altid bagefter, men måske ikke så langt bagefter som man frygtede pga diverse regioner, bare se deres Video Unlimited service den er kun udkommet i meget få lande indtil videre, og det er pga diverse rettigheder osv og faktisk frygter jeg at det også vil være en af de ting der kan gøre at ikke alle lande i samme øjeblik vil få denne service.

Lad os håbe den danske lovgivning ikker er for stram på dette område.

Vi følger op på det når tiden nærmer sig.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.