Anmeldelse

– The Stick of Truth har været en titel der har været på vej længe, først var det THQ som rent faktisk startede denne titel, men som de fleste ved gik THQ konkurs sidste år og solgte derfor alle deres licenser de have på titler de var i gang med og titler der var planlagt at udkomme inden for de næste par år.

Her var South Park en af disse titler, og dem købte så rettighederne til. Og det blev der så “South Park – The Stick of Truth” ud af.

Spillet er skrevet og instrueret af Trey Parker og Matt Stone, og det betyder også at South Parks originalitet skinner igennem.Dog har vejen for South Park ikke været nem, det har været udskudt et par gange, dels pga licens overtagelsen , og dels pga diverse ting og sager der skulle laves i spillet.

Blandt andet er der nogen ting i denne version vi har fået tilsendt som er EU versionen blevet censureret, og den liste vi har fået tilsendt sammen med hvad der er censureret kan man undre sig over hvad grunden er til de har lavet censur på det i EU.Måske hænger det sammen med at der i EU er meget forskellige love og regler om hvad man må vise i “offentligheden” og det er til trods for at spillet er Rated 18 år og op efter.

Spillet

Du starter med at lave din figur helt som du vil have det i rigtig South Park stil, og det betyder du kan få den til at blive lige så kikset at se på som du vil have det , kun fantasien sætter grænser.

Spillet starter med man er flyttet til South Park med sine forældre, og man er flyttet fra sin gamle by fordi der er sket noget, men det får man ikke af vide hvad er , i hvert fald ikke i starten.

Dine forældre vil derfor gerne have du går ud og får en masse venner, og er der nogen steder hvor man kan få venner er et nok i South Park, det er nok et eneste sted hvor man finder så mange weirdos på sådan et lille område.

Du kommer ud på din vej og her møder du Butters, han introducere dig til South Park, og til det noget interne Rollespil alle børnene i South Park har kørende, som omhandler en 1000 år gammel legende “The Wizard” og hans “Stick of Truth” som er et relikvier som giver uendelige kræfter.

Men da det er South Park, så har børnene i South Park taget denne legende til sig og spiller det rollespil og har taget det til sig som det var rigtigt.

Review 4

Man bliver så introduceret til Cartman, som fortæller lidt om fjendskabet mellem “elvene” og “menneskerne” som kæmper om denne magiske pind, og mens du for fortalt en masse omkring dette kommer nogen af bøllerne i South Park forbi som i dette tilfælde så er elve og får fingre i denne magiske pind.

Når dette er sket bliver din opgave at blive medlem af “KKK” og nej det er ikke Ku Kux Klan men derimod “Kupa Keep Klan” som er ledet af Cartman. Som er Wizard King for denne klan, du bliver derfor sendt ud i South Park sammen med Butters, og møde 3 af Souths Park indbyggere du skal have rekrutteret til din Klan, det er Craig, Tweek og Token,

Review 2

I mellemtiden kommer der en masse sjove finurligheder på vejen, hvor du møder en masse bøller som du skal kæmpe i mod, samtidigt skal du udfører diverse quest  og snakke med folk du møder på din vej, så alle kan blive dine venner på facebook. Og venner er vigtige for spillet, fordi jo flere venner du har jo flere perks og magic får man. 

Kampsystemet.

Kampene i spillet er det klassiske turn by turn system, hvor en gør noget og en anden gør noget, og så er der diverse bonusser for at lave perfekt comboer og blokeringer af slag. Og mens du kæmper har du mulighed for at drikke alle mulige drikke, og spise diverse ting og sager som kan give power-ups og genoplive din partner som nu er med dig.

Combat  3

Du vil i løbet af nogen af kampene opdage de stærkeste angreb ikke nødvendigvis er de mest effektive, hvis bøllerne har et forsvar der kan modstå denne type angreb, så det gælder hele tiden om at ændre sin angrebs strategi, og sørge for at have nok af diverse drikke og energi bar klar hvis du er ved at dø.

Jo højere i lvl du kommer jo bedre angreb har du , og afhængig af din class har de også specielle angreb, f.eks har jeg valgt at være “jøde” og her har jeg “Davids Slinger” og “Jew-Jitsu” som specielle angreb, og selv om de er effektive, kan jeg kun bruge dem et begrænset antal gange , da det kræver man bruger sin “PP” som Cartman insistere på at det  hedder frem for “Power Point.

Combat  7

Jo længere ind i spillet kan du også ved at klare nogen “specielle” boss typer modtage deres “Speciel Moves” disse moves er dog begrænset til 1 pr slåskamp, men det er tilgængel de mest effektive af slagsen, så derfor skal man bruge dem med omhu.

Graffisk / Lydsiden

I og med  Trey Parker og Matt Stone har været med inde over spillet og været med til at skrive historien, har de også sørget for at det er “autentisk” South Park ordspil, og skuespillere der ligger stemme i tv-serien også er med i spillet.

Det betyder at spillet ganske enkelt virker som hvis du rent faktisk sidder og ser tv-serien, samme er det graffiske element i det, noget man måske ville i andre henseende ville se som noget grimt graffik, men det betyder INTET når man ved South Park simpelthen er så primitivt at se på det er jo charmen ved South Park.

Og skulle man sidde og tælle hvor mange ukvemsord som f**k blev nævnt ville man i tilfælde af at spillet var *bip* censureret tro man fik tinitus.

Gameplayet.

Spillet giver en mulighed for at udforske HELE soutpark, lige fra Mr. Slaves hus til Kirken , og du har noget nær adgang til samtlige huse og offentlige bygninger på normal vis og er det ikke tilfældet så er der næsten altid en nøgle man kan finde et sted eller på nogen personer til de bygninger der er låst.

Review 1

Ud over det så er der næsten alle figurer med i South Park, jeg har i hvert fald stødt på en del, men måske er der nogen er ikke er me skal jeg ikke kunne sige, det ved kun en hardcore South Park fan. – Måske du er Hardcore South Park fan ?

Og i ganske normal South Park stil så er der også en masse mennesker der bliver gjort grin med , både på den gode og den dårlige måde.

F.eks så møder man Al Gore som jo er tidligere præsident kandidat men samtidigt også kæmpe miljøforkæmper, ham møder man i spillet og skal hjælpe ham med nogen humanitære opgaver.

Review 5

Så er der David Hasselhoff, som man ser kæmpe billboards af inde i en plastikkirugisk klinik – Alt sammen noget man ikke kan undgå at smile lidt af mens det står på.

Samlet Konklusion
Spillet lever helt sikkert op til dets hype, også for spillere der måske ikke ser så meget South Park, men derimod er man slet ikke til Turn-By-Turn RPG spil så vil dette spil måske have en begrænset levetid.
 
Spillet er virkelig også et spil der kan skabe lidt hygge fordi der er så mange forskellige ting at udforske, og en masse små ting som at rende rundt og skyde folk med pile i røven, og slå på katte og rende rundt og prutte mens man kæmper.
 
god
  • Er ganske enkelt tro mod South Park og deres karaktere
  • Et must for en South Park Fan
Dårlig
  • Kampene bliver i længden ret trivielt
  • Til tider kan det være besværligt at navigere rundt i South Park
0
Elendigt

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/playstationforum.dk/public_html/wp-content/themes/huber/lib/sections/review/review-results.php on line 82
Lyd - 0

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/playstationforum.dk/public_html/wp-content/themes/huber/lib/sections/review/review-results.php on line 82
Gameplay - 0

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/playstationforum.dk/public_html/wp-content/themes/huber/lib/sections/review/review-results.php on line 82
Historien - 0

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/playstationforum.dk/public_html/wp-content/themes/huber/lib/sections/review/review-results.php on line 82
Styring - 0

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/playstationforum.dk/public_html/wp-content/themes/huber/lib/sections/review/review-results.php on line 82
Multiplayer - 0
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.