Call of Duty : Ghost – PS4 anmeldelse

Denne anmeldelse er blot for at kunne fortælle lidt om det graffiske af PS4 udgaven vs PS3 Udgaven, men da PS3 udgaven er testet af anden person, så kan der ikke laves en decideret sammenligning, selv om det ville have været optimalt.

Men historie delen og multiplayer delen kan man læse om i PS3 udgaven som Jydenfranord har skrevet og den kan læses her  :

Graffikken i Spillet

Graffikken i spillet virker ret flot, de små detaljer som evt mangler i PS3 udgaven er mere synlige i PS4 udgaven, og dette kan også skyldes at også er “født” med 1080p altså FULL HD som Killzone  Shadow Fall er , og denne forskel kan gøre sig gældende specielt hvis man sidder på TV der er store nok så sidder du på et TV der er FULL HD som kun er 28″ så vil du måske ikke kunne ligge mærke til forskellen, f.eks i Extinction, så kan man se mange detaljer f.eks i græsset som bevæger sig når man løber ind over det, og diverse fjender som scorpions ser også ret deltaljeret ud.

Film sekvenserne imellem missionerne i singleplayer er også flotte og her ligner det også “the real deal” uden egentlig at være det, detaljerne på ansigterne er godt lavet og meget realistiske.

Samlet Konklusion

Uden at have prøvet PS3 udgaven ville jeg stadig kunne anbefale PS4 versionen netop pga det at du kører 1080p, og får FULL HD, men generelt set vil det ikke være den største forskel for folk der ikke sidder på tv over 42″ som udgangspunkt, og slet ikke hvis man stadig sidder med et TV der kun kører HD-Ready (720p)

9
Næsten Perfekt
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.