PS Now! – Open Beta er nu klar.

Siden Januar har folk fra US og Canada kunne være i en meget lukket beta for “” som er en streaming service  af spil. Denne beta er nu blevet åbnet for “the public” dog kun i US og Canada indtil videre ( Kommer foråret 2015 i Europa ) , og fordi det nu er blevet åbent beta har Sony udgivet en video hvor de forklare hvad man kan og ikke kan i “!” og derer en masse positive ting specielt for tidligere PS3 ejere der har haft hang til at købe spil digitalt fra Storen.

Det vil nemlig være muligt at tilgå spil man allerede har haft købt, digitalt, og det betyder sidder folk med en masse indkøb på PS3 , men ikke har sin PS3 mere fordi de har købt PS4, så vil de nu kunne spille disse spil igen GRATIS.

Det er dog værd at bemærke de også har lavet”leje” planer for spil så man kan leje et spil for 4 timer ( Hvem der så end gør det er mig en gåde, men på den anden side en god måde lige hurtig få prøvet et spil af til små penge , som ligger på omkring 20 – 30 kroner hvis man omregner valuaten)

Det er dog ikke fordi spillene er ændret til remastered osv spillene er som de var på PS3, så måske vil det allerede nu være muligt at spille GTA V på sin PS4 ? 😉

Se Walkthrough Trailer her

 
https://www.youtube.com/watch?v=

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.