RYGTE : GTA V kommer muligvis først i 2015

Vi har lige haft Gamescom, og i den sammenhæng har en masse mennesker rundt om på den lille døgnflue vi kalder internettet været undren omkring netop , om det overhovedet bliver udgivet i år. Der spekuleres i at grunden til vi ikke hørte noget omkring udgivelses datoerner hverken på PS4 eller PC som måske er den største grund for mange PC spillere de bemærker sådan noget, de har jo slet ikke haft glæde af det.

Take-Two´s CEO Strauss Zelnick siger til MCV “Hvis det skulle blive forsinket skulle det kun for at kvalitets teste det ,for at sikre sig at produktet er iorden inden udgivelse. Og de udgiver kun spillet hvis det opfylder de interne krav for optimal ydelse”

Man kan godt undre sig over folk ligepludselig bliver så opmærksomme ,de har åbenbart ikke været opmærksomme nok, og været på E3 bare en måned før omtrent, og hvor meget kan man nå at fortælle på 1 måned om et spil der ER lavet men som skal optimeres til blandt andet PC som måske kan være en indviklede process, denne type spil er aldrig udgivet til PC før i denne størrelses orden og slet ikke med den online del der er.

Folk med PC må bare lærer de står sidst i rækken når sådanne spil udkommer da der er alt for mange hardware spec der skal opfyldes og tilmed umuligt at finde en gennemsnits så det gør alle PC gamere glade.

Skal du iøvrigt have V til PlayStation 4, og har du forudbestilt det eller venter du på at det rent faktisk får en udgivelses dato , vi kender jo Rockstar, de siger aldrig for meget, men de siger lige præcis nok til at man kan glæde sig over de få ting der sker , os der har haft det siden udgivelsen vi venter jo stadig på Heist DLC og efter Patch 1.19 er det stadig ikke kommet, så mit gæt det er det kommer i Version 2.0 når V udgives til PS4.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.