PlayStation Home lukker foråret 2015.

Nye spillere som aldrig har haft en PlayStation før aner nok ikke hvad er, ligeledes ved mange tidligere / nuværende spillere ikke hvad er.

Men der er også dem der ved hvad PlayStation Home er, og enten kan man lide det eller også kan man ikke. PlayStation HOME, var Sonys sociale svar for gamere lidt ala Second Life var i starten af år 2000 for PC brugere.

Det er et virtuelt sted hvor folk kunne komme ind med deres avatar og spille pool, bowling, og diverse klassiske arcade spil, og med tiden blev det udvidet med en masse spil, blandt andet var der mange spil i starten der lavede specielle rewards i deres spil som gav en adgang til speciellle ting i PS Home, et godt eksempel er R* – Red Dead Redemption, der kunne man hvis man fandt diverse skjulte skatte i spillet, få adgang til John Marstons Poker Outfit i PS Home.

playstation-home-screenshot-bowling-activity

PlayStation Home gav også adgang til en lejlighed, som man kunne pynte med alle mulige ting man kunne vinde i In-game, eller i PS home, de prøvede tilmed at lave samarbejde med EA med specielle Booth man kunne besøge med EA titler der var designet specielt til PS Home, og senere blev der implenteret Poker i , og andre aktuelle genstande.

Sony havde store samarbejdsaftaler med diverse tøj fabrikanter, som Diesel blandt andet, og dem der brugte PS Home for at bruge dette sociale sted som deres get-away, og leve et virtuelt liv der måske var lidt mere cool end deres rigtige liv brugte uden tvivl mange timer på det, nogen blev kærester virtuelt, og tog det lidt mere seriøst end andre gjorde.

ps3-playstation-home-screenshot-far-cry-2-room-download

Sony har lavet et sidste “desperat” forsøg kan man vel godt sige da de tilføjede trofæer til netop PS Home, det kunne måske sætte lidt gang i det, og det har det sikkert også gjort i en kort periode indtil folk havde optjent deres trofæer.

PS Home blev også brugt i forbindelse med E3 de sidste mange år hvor man kunne se livestream direkte for PS home og modtage specielle rewards til sin Avatar som KUN kunne bruges i PS Home, men for mange var disse ret så specielle fordi de kunne ikke købes nogen steder.

Men nu er det fortid med PS Home, og selv om nogen prøver at skubbe rygter igang om at PS home skulle være på vej til PS4 ( Som uden tvivl ville kunne være et godt sted at relaunche det ) så trorjeg personligt IKKE på dette.

En ting er sikkert, PlayStation Home, vil både markere sig som en af de skøreste , sjoveste og egentlig underligste projekter til PS3, og en ting er sikkert det vil ikke blive savnet af mange PS3 brugere.

Der er dog en lille plus side for de bruger der har brugt det regelmæssigt, de vil nemlig modtage nogen gratis spil / downloads som tak for deres støtte siden det blev lanceret.

Brugte du PlayStation Home ?

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.