Borderlands : Pre-Sequel Launch Trailer

Så er vores store bi-rolle helt tilbage i form af ClapTrap – robotten der er episk efterhånden og så alle de andre personer vi kender og ikke kender fra universet i denne “retro-trailer” med – Forsættelsen på 2eren men før 3eren er klar. Spillet har været utrolig meget ventet for Fans, eneste minus er blot det kun udkommer til PS3, men det er så en af grundene til man ikke har skulle skille sig af med sin PS3 for tidligt.

Velkommen til månen 

Så er vores store bi-rolle helt tilbage i form af ClapTrap – robotten der er episk efterhånden og så alle de andre personer vi kender og ikke kender fra Borderlands universet i denne "retro-trailer" med – Forsættelsen på 2eren men før 3eren er klar. Spillet har været utrolig meget ventet for Borderl
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.