Grand Theft Auto V til PS4 får First Person Mode

Der er så meget nyt om denne nye version af Grand Theft Auto V, men det er indlysende Rockstar var ivrig efter at levere noget ud over en teknisk opgradering – det har givet spillerne en helt ny måde at spille spillet.

Den nye måde hvorpå dette nye perspektiv forvandler erfaring kan ikke undervurderes. Det fundamentalt ændrer hvordan man befolker og interagere denne verden. Det genskriver oplevelse både i single-player og online.

Det har kun været muligt at lave ændringer efter ankomsten af ​​next-gen konsoller og den power de bringer.

Rockstars trailer gør et godt stykke arbejde med at fremhæve forskellene i denne nye inkarnation af GTA 5 – skovene er tættere, gader er travle og der er flere biler, fodgængere og dyr.

Man vil være i øjenhøjde med folk på gaden og når man går forbi dem, ser man dem kigge på en ud af hjørnet af deres øjne. Alle disse ting eksisterede i spillet før, men det er først nu man ser disse små detaljer.

Det er nu er muligt at sætte pris på de detaljer som aldrig før. Det er ikke kun de teksturer, men plakaterne, in-game tv-shows og film, her er alt blevet i high-definition.

Rockstar North har tilpasset GTA 5 udførligt for at skabe et selvstændigt tilfredsstillende og autentisk first-person oplevelse.

Når man træder ind en bil for første gang og slår sig ned i førersædet, vil man bemærke at køretøjet har et gennemtænkt design af instrumentbrættet – speedometer osv. I nogle af de ”vilde” biler, er der digitale skærme som viser navnet på radiostationen og sangen som man lytter til. Detaljeringsgraden strækker sig til hver bil, båd og fly.

Video ThumbnailDer er så meget nyt om denne nye version af Grand Theft Auto V, men det er indlysende Rockstar var ivrig efter at levere noget ud over en teknisk opgradering – det har givet spillerne en helt ny måde at spille spillet. Den nye måde hvorpå dette nye perspektiv forvandler GTA 5 erfaring kan ikke under

First Person mode giver spillerne mulighed for at udforske verden i ​Los Santos og Blaine County direkte gennem øjnene på deres karakter, dette afslører alle herlige detaljer i en helt ny måde.

har lavet en masse ændringer for at imødekomme dette nye perspektiv, herunder oprettelsen af ​​en valgfri first-person cover-system, nemlig et nyt system som er et mere traditionelt FPS kontrol ordning. Dette integrerer tusindvis af nye animationer i det eksisterende spil. Det er også tilgængelig ved tryk på en knap, så man nemt kan skifte frem og tilbage mellem perspektiverne.

Sideløbende med den nye First Person mode, har Grand Theft Auto V hundredvis nye tilføjelser og forbedringer, herunder 1080p opløsning ved 30 fps.

Ikke nok med det kan man også overføre tidligere Grand Theft Auto online karakteres progression fra PlayStation 3 til PlayStation 4

 

Grand Theft Auto V udkommer til PlayStation 4 d. 18 november.

Er dette en god nyhed ?

3 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.