WWE2K15 – 1080p og Face-in-The game.

Der er stadig på PS4 spil der ikke er født med 1080p / 60fps –  men blot bliver opskaleret via software, og måske blot kører 960p/60FPS, men dette bliver ikke tilfældet med WWE2K15 når det udkommer den 21 November til PS4

Spillet som allerede er udkommet til PS3 i sidste uge, men faktisk ikke har fået en meget stille launch rundt om i verden, og det skyldes netop mange venter på PS4 versionen, eller måske generelt afventer diverse anmeldelser af spillet og feedback.

Men dem som blot venter på PS4 udgaven fordi de ikke har PS3 mere, så er dette jo positive nyheder, yderligere kan det fortælles der vil som i NBA 2K15 også være mulighed at lave “Face-in-Game” med dit PlayStation 4 Kamera eller blot tage et billede fra din computer og upload det til wwe serverne og hente det ned på din konsol.

Se en lille trailer / how – to video under her :

Video ThumbnailDer er stadig på PS4 spil der ikke er født med 1080p / 60fps –  men blot bliver opskaleret via software, og måske blot kører 960p/60FPS, men dette bliver ikke tilfældet med WWE2K15 når det udkommer den 21 November til PS4. Spillet som allerede er udkommet til PS3 i sidste uge, men faktisk ikke har f

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.