Akiba’s Trip undead & undressed – VITA anmeldelse

Bruger Rating 7

Akiba’s Trip er på overfladen et spil der ikke giver den store mening, alting føltes meget Japansk fra første øjekast og man følger hurtigt at det er et spil der tydeligvis er lavet i en meget anderledes kultur.

Men efter den første time med spillet viser det sig ret hurtigt at det ikke helt er tilfældet.
Man bliver tværtimod hurtigt fanget af spillets atmostfære og stil.

und 1

Vi har med et tredje persons rollespil at gøre i bedste stil.

Der er mulighed for at bestemme hvilket køn du vil spille som, hvordan du vil se ud og hvad du vil hedde.
Der er mulighed for at finde nyt tøj og våben at udstyre din karakter med og du har evigt og altid en ven med på dine missioner.

Det meste af spillet går ud på at tage på den ene korte mission efter den anden og tæske en underlig version af vampyre rundt omkring i byen.
Her har vi også et af spillets sjovere aspekter. Kampsystemet i sig selv er egentligt ganske enkelt, trekant, cirkel og kryds bruges til at slå forskellige steder på modstanderen.

Efter et par slag begynder deres tøj så at lyse op, hvorefter du ganske enkelt trækker tøjet af dem, for at deres bare hus kommer frem i sollyset.
Dette gør du så med alt deres tøj indtil fjenden til sidst står i undertøj på gaden og falder om.

Det er nemlig en form for vampyre man slås med igennem spillet, men der er desværre ikke meget mulighed for at gå i dybten med plottet da det er et spil der er tæt på umuligt at skrive noget om uden at komme til at spoile en ting eller to.

und 2

Grafisk er der ingen tvivl om at Akiba’s trip virkelig skinner  på den lille maskine.

Grafikken er meget enkelt bygget op, men der er en overraskende detaljegrad på alting.
Spillet er enormt farverigt og der er masser af flotte effekter på skærmen, samt at der er en masse andre mennesker på gaden og der køre korte film på fjernsyn rundt omkring i byen.
Akiba’s Trip: Undead & Undressed er muligvis det bedste spil jeg endnu har haft fornøjelsen af at spille på min playstation VITA.

Dette resulterede desværre i en billedhastighed der enkelte gange faldt voldsomt nok til at jeg kunne sidde og lægge mærke til det med det blotte øje.

Og det resultere også i at spillet desværre er luket af i en masse meget små zoner, hvilket resultere i en masse korte loadtider

Konklusion:

Akibas Trip byder på et af de klart mest underholdene spil jeg endnu har haft fornøjelsen af at spille på min VITA.
Det er sjovt, anderledes, flot og det er overraskende dybt hvis man vælger at gå i dybten med det.

En gennemspilning kan tage fra 5 til mange timer alt efter den enkelte persons lyst til at udforske og opgradere karaktere, så det er samtidig et spil med rigtig god længde i sig.

und 3

7
Godt
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.