Få fingre i 20 års jubilæums udgaven af PS4 – Du bestemmer selv prisen.

Denne udgave af PS4 har været meget eftertragtet og de 12300 eksemplar der blev sat til salg blev revet væk med det samme, men samtidigt var der også nogen der straks gik hjem og satte dem til salg på Ebay og der ligger budene på omkring 10000 kroner. Der var tilmed et bud på 20000 dollars som blev vundet på men ham der bød havde vidst ikke lige regnet med han vandt, så handlen blev aflyst og genlistet på ebay, 10000 er vel en fair pris for sådan en maskine måske 15000 men det ville jo så være rart at man så kunne købe den og vide at det ikke er fra en der kun har købt den for at tjene på samlere, men vide at man ved købet af denne maskine der er lidt dyrer end andre vil gå til gode formål, så læs videre.

Er du en af de personer der gerne ville have haft fingre i den og evt lavet nogen preorders på nettet rundt om i verden blot for at kunne være den mulige køber på release, men blev ikke blandt dem butikkerne valgte til at købe den, så kan du derimod nu byde på denne limited edition da Sony PlayStation Danmark har sponsoreret en PlayStation der er sat på aktion på Lauritz.com hvor alle pengene går ubeskåret til .

Blot husk du skal være 18 år for at kunne byde så evt spørg dine forældre hvis du er under 18 år.

bhd_logo_blaa_cmyk

Hjælpeorganisationen Børnehjælpsdagen

Nørnehjælpsdagen hjælper blandt andet anbragte børn og plejefamilier, samtidigt er det også dem der står for f.eks Børnelotteriet som er med til at hjælpe til at netop du kan komme på lejrskole osv hvis du er i den alder, og hjælper med aktiviteter i din lokale sports forening, det er derfor en organisation der er værd at sponsorer frem , så overvejer du at byde på nogen af dem der er på Ebay så drop det og byd på denne PS4 – Sony har også udsendt en pressemeddelse omkring denne aktion.

Sjælden jubilæums-PlayStation på auktion hos .com

15. december 2014

PlayStation Danmark sætter i samarbejde med Lauritz.com en unik jubilæums-konsol på auktion. Konsollen er netop udgivet for at fejre PlayStations 20 år på markedet, og pengene fra auktionen går ubeskåret til hjælpeorganisationen Børnehjælpsdagen.

Spilfans over hele verden drømmer lige nu om at få fingre i den helt særlige retro-konsol, som spilgiganten netop har udgivet i et begrænset antal for at fejre sit 20-års jubilæum.

Ganske få konsoller er kommet til Danmark, og ingen af dem er til salg i butikker. Men PlayStation Danmark har i samarbejde med Lauritz.com sat én af de eksklusive jubilæums-konsoller på højkant i en auktion. Alle pengene fra auktionen går ubeskåret til hjælpeorganisationen Børnehjælpsdagen, der støtter anbragte børn og unge i Danmark.

”Vi har oplevet en enorm efterspørgsel på den unikke jubilæums-konsol fra spilfans over hele landet. Mange tusinde har deltaget i vores konkurrence på Facebook for at vinde konsollen, og auktionen er endnu en mulighed for at få fingre i den unikke PS4, samtidig med at man støtter et rigtig godt formål,” siger Steffen Lauritsen, der er salgschef i PlayStation Danmark.

Den ultimative gamer-julegave

Jubilæumskonsollen kan præcis det samme som en almindelig PlayStation 4, men designet er inspireret af den første PlayStation, som kom på markedet den 3. december 1994 i Japan. I stedet for den sorte farve har jubilæumskonsollen farven ”original grey”, og både konsollen samt controller og kamera har indgraveret det oprindelige PlayStation family-logo i de originale PlayStation-farver.

Jubilæumskonsollen findes kun i 12.300 eksemplarer – et tal, der afspejler lanceringsdagen. Alle konsoller er nummererede, så der findes ikke to ens i verden.

Auktionen på Lauritz.com slutter den 24. december kl. 12.00. Så mon ikke den heldige aftager kan se frem til den ultimative gamer-julegave.

Find auktionen her.

Om Børnehjælpsdagen

Børnehjælpsdagen støtter anbragte børn og unge i Danmark gennem positive oplevelser, aktiviteter og events. Børnehjælpsdagen står bl.a. bag Børnenes IT-Fond, som deler bærbare computere ud til anbragte børn og unge for at give dem bedre forudsætninger for at gennemføre en uddannelse og indgå i sociale relationer. Læs mere om Børnehjælpsdagen og Børnenes IT-Fond her.

I skrivende stund hvor maskinen har været på auktion i blot 1 døgn ( 9 dage tilbage ) er budene gået fra 300 og op på 3600 i skrivende stund, og selv om dener “vurderet” til 3900.- af “Lauritz.com” personer ved vi godt for en ægte PlayStation Gamer, så er denne maskine meget mere værd, det er trods alt et unikt eksemplar der er værd at prale med for ens venner når de kommer over for at spille FIFA.

03fded_Foto_1_-_PlayStation_4_20th_Anniversary_Console_

Lidt facts omkring PS4 20th Jubilæums udgave som gør denne lidt mere speciel end en normal PS4 er følgende.

– Maskinen er den klassiske grå farve som PSone havde for 20 år siden
– Der følger PlayStation Kamera med, der ligeledes er Gråt
– En unik Grå Controller ligeledes som PSone Controllerne
– Maskinen har sit eget unikke nummer imprentet på selv faceplaten
– Standeren så maskinen kan stå lodret er grå

Se traileren af maskinen under her , hvor du kan se præcis hvad den indeholder.

Video ThumbnailDenne udgave af PS4 har været meget eftertragtet og de 12.300 eksemplar der blev sat til salg blev revet væk med det samme, men samtidigt var der også nogen der straks gik hjem og satte dem til salg på Ebay og der ligger budene på omkring 10.000 kroner. Der var tilmed et bud på 20.000 dollars som bl
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.