Rygte : Red Dead Redemption 2 kommer til PS4 i slut 2015 ?

Ifølge en bruger på det meget respekteret amerikanske NEOGAF er der en bruger med lidt insider viden hos Rockstar Games, personen har ikke måtte udtale sig konkret hvad der er snakket om og har derfor måtte vedlægge nogen form for beviser for administratorne der er derinde, netop fordi det er noget stort, og de har derfor også tavshedspligt omkring hvad de har fået af vide af den pågældende bruger i en lukket samtale, det er der så blevet.

Egentlig kunne man jo blot sige, ja okay hvis personen vil fører sig frem og ikke kan fremlægge beviser så fred være med det, han havde sine 15 minutters fame. Men samtidigt ved de også godt selv at netop pga det er en Rockstar Titel så ved de også godt det vil hurtige sprede sig på den ene og anden måde, enten ved at være et useriøst forum, eller et forum med mange trolls. Og det vil ikke gavne NEOgaf der er kendt for at have mange brugere med insider viden rundt omkring, at de lige pludselig lader folk snakke om ting der måske er klassificeret som “Secret” så at sige. Det kan i værste tilfælde ende med sagsanlæg, det er trods alt amerikansk forum.

I Hvert Fald kunne brugeren på nuværende tidspunkt sige at spillet der skal få mindste samme succes som “RDR” fik i ( over 13 millioner ) udelukkende skulle komme til current-gen og det vil indeholde en eller anden form for co-op.

Og det kunne meget vel være Rockstar San Diego der står for udviklingen Som de har gjort ved Red Dead Revolver, Red Dead Redemption og GTA V sammen med Rockstar North, og samtidigt var inde over og redde “Team Bondi” der var hoved udviklerne bag “krimi spillet” LA Noire.

Det er som sagt blot et rygte , men kender man Rockstar Games, så er de gode til at holde kortene tæt på kroppen til de nærmest er 90 % færdig med spillet og dermed ikke lægger pres på sig selv ved at love en dato de overhovedet ikke kan overholde.

Samtidigt kan man tænke lidt over handlingen fordi RDR slutter jo egentlig hvor det vilde vesten lever på sidste vers, så enten så bliver det en form for Prequel, altså en forløber til RDR, eller også bliver det et spil der måske kører parallelt med RDR tiden, en 2er behøver jo ikke altid være en forsættelse, men blot en ny historie et andet sted, ellers ville GTA serien slet ikke være som vi kender den idag.

Spillet er højst sandsynligt under udvikling uden garanti, og men RDR kører tit et projekt af gangen, netop fordi de bruger så mange år på en titel af gangen, mellem 3-4 år. Og tilbage i Maj måned havde Gamespot et interview med CEO fra Strauss Zelnick hvor han blandt andet selv siger

Francaise serier skabes på succes, og GTA er åbenlyst et fast indslag, og det er NBA2K serien også, og det samme er Borderlands, Bioshock osv, og det er altid godt at have noget mere at rode med så det ikke bliver det samme hver gang, det betyder også at RDR meget vel vil være sådan en titel.

Ud over det er han også citeret på Gameblog.fr for at sige følgende.

Risikoen ved at have flere spil i udvikling med udgivelser omtrent samtidigt, ender som regel med kaotiske tilstande da der skal fokuseres på begge titler samtidigt og det betyder at det kan blive problematisk i længden.
Forbrugeren vil have bedre spil, og ikke bare have mere , fordi det er 2 ting der ikke matcher sammen hvis man udgiver spil hvert år, så bliver spillende som regel ikke bedre end den forrige, så hellere bruge tiden på at fokusere 100 procent på 1 titel, og stille og roligt rykke fokus på den anden titel jo længere du når i processen.

Det var en selektiv idé vi vedtog i 2, og det har båret frugt, og det har givet os nogen bæredygtige brands, men så er det ikke sagt at de titler vi laver og udgiver mister publikum i længden, det kan ikke undgås, men det er også det vi prøver at forebygge ved at fokusere på længere sigtet planer i stedet for årlige udgivelser.

Vi vil vente med spænding på om Rockstar annonceret noget i foråret, eller måske til E3 i 2015 – I mellem tiden kan du lige få et tilbageblik på RDR Traileren fra 2010, og denne titel er nok en af de bedste titler der nogen sinde er udgivet.

 

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.