Vellykket donation til Dyreværnet – Tak til jer brugere.

S
Støt dyreværnet det gør vi.

Dette er en lidt atypisk Playstation nyhed, da det ikke har noget med Playstation overhovedet, men derimod de kære små dyr som hvis man er dyreelsker –  Men nyheden forløber sådan her.

Så har vi på PlayStationforum.dk – sørget for at selv om vi sidder trygt hjemme i vores varme stue med familie osv omkring os og hygger med vores PlayStation, så er der andre ting i den virkelige verden der måske trænger til en hjælpende hånd.

Vi er blevet vant til at dyr er noget der skal skydes, køres over og pelses i diverse spil , men ville man gøre det i virkeligheden ? . Nej vel, der har man nok helt modsatte holdning, derfor valgte vi også i Januar at kontakte og gøre dem opmærksom på at vi ville støtte dem med 50 % af vores indtjening som minimum på de reklamer vi havde kørende når året var omme, afhængig af hvad det blev på, vi havde “budgetteret” med 1000 – 1200 kr i alt i indtjening. Det er så blevet en del bedre, det endte på det dobbelte næsten og derfor så valgte på #PSforumdk at donere 1500 kr til , der også lever efter “No Kill” politiken.

Som vi skrev da vi annoncerede dette at vi håbede at få mellem 700-800 kr der kunne doneres når udgifter til server og domæne omkostninger var dækket ind, men fordi i har været flittige både til at bruge vores links til gamebits.dk når vi tilføjede dem til steder der anbefales at købe et specifik produkt billigt, og fordi i har brugt tiden på at se på nogen af de reklamer vi har kørende som giver de reklamer der er bedst tilegnet jeres område i mange tilfælde,har betydet at vi har endt med at have et overskud på 1411 kr for at være præcis, men da det ville være et dumt tal at give, blev der smidt 89 kroner i puljen så den endte på 1500 kr.

Vi gør dette da der er mange herreløse hunde og katte specielt, der har været mistet deres ejermand, eller har måtte forlade deres hjem pga andre problemer, og da Dyreværnet.dk og jeg personligt er dyre elsker specielt for hunde , synes jeg det var det mest oplagte at gøre.

Der er i øvrigt også mange frivillige til at håndtere alle disse dyr og mange af dem arbejder der frivilligt blot fordi de vil gøre en forskel, og hjælpe dyrene videre i deres liv og sørge for at de får masser af omsorg indtil de bliver adopteret til ny familie.

Dyreværnet er en non-profit organisation, og derfor er der ingen offentlig midler som sådan til at støtte dem, ihvertfald ikke så de kan overleve og overholde deres “no-kill” politik, som betyder ingen dyr, bliver aflivet med mindre det er så sygt så det ikke kan blive rask, og derfor lever denne organisation mere eller mindre på samme måde som dyrene, nemlig på folks godhed og kærlighed til dyrene.

De får faste af personer, de får arvepenge fra folk der elsker dyr og så fra indsamlinger som vi indirekte har haft lavet. –

Så vil du have en hund, et marsvin eller en kanin, eller tilmed en loppe er det sikkert også muligt, og evt følg dyreværnet på de sociale medier , og find adressesn til dem her.

[map width=”700″ height=”365″ lat=”55.69382576319586″ long=”12.432487988891138″ zoom=”16″ type=”map1″ address=”Foreningen Til Værn For Værgeløse Dyr Islevdalvej 85 2610 Rødovre” title=”Find dit nye kæledyr her!”]

 

Find dyreværnet på de sociale medier også.

[socials fb=”https://www.facebook.com/dyrevaernet.dk” tw=”https://twitter.com/Dyrevaernet/” db=”” lk=”” fl=”” go=””]

 

Vi vil forsætte med at indsamle i 2015 til Dyreværnet, men næste gang kunne det være fedt med flere ting, som folk mener vi skal støtte, det må gerne være ting der ikke er så meget opmærksomhed over, men samtidigt kan gøre en stor forskel. Vi takker Lone som var fundraiser for os og rent faktisk fulgte op på det med donationen selv om det er 11 mdr siden sidst vi snakkede sammen, så viser det bare at de rent faktisk følger tingene til døren, og som hun skrev da jeg “beklageligt” måtte sige der kun var 1183 kroner ( på daværende tidspunkt ) så var der stadig positive tilbagemeldinger fordi som hun sagde alt tæller, og de penge er jo nok til at dække evt tandpleje , eller vaccination på nogen hunde, så intet beløb er for lille.

Se i øvrigt TV3s udsendelser om dyreværnet gratis på TV3 Play

Husk derfor vores reklamer er der ikke for at tjene penge fordi der er ikke så store udgifter på et site at det kræver flere 1000 kr i “Støt Os” kampagne. Specielt fordi alle sites i Danmark af denne type er ikke professionelle og derved er der ingen lønninger at betale det er frivilligt arbejde, lidt som folk der arbejder på dyreværnet, de gør det ikke for at tjene penge de gør det for at dyr kan overleve.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.