The Crew får opdatering i dag.

Som nogen måske har bemærket , specielt personer der har lagt mange timer i så vil de opdage at nogen bilers performance er lidt lavere end de burde selv om man måske har fået tunet den til at være en 1299 bil, og her snakker vi om biler som Pagani, Koeniggen og Mclaren bilerne.

Andre ting der ikke helt fungere som virker som vinden blæser er KM tællerne på bilerne der bliver nulstillet random når man går ud i spillet, og derved mister muligheder i PP ( Præmie Point ) og derved får ekstra bonusser når man kører PVP begivenheder og fraktionsbytte.

I dag er der kommet en lille som hedder 102 og uden den specifik nævner det med km tællerne så er der blot rettet “server baseret” ting, og andre ting.

Sådan ser patch noten ud for 1.02 som kan hentes nu – Samtidigt skal det lige siges der køres vedligeholdelse på serverne frem til kl 11:30 hvis nogen prøver at komme ind i spillet nu.

Freeride:
The Nav-Ribbon behavior has been improved in free ride (position and appearance).
Challenges updates: Display and activation issues fixed.

Cars:
Fixed an issue where some cars were not able to switch on the final gear: LAMBORGHINI Aventador all Specs, DODGE Charger SRT8 Street.
Fixed an exaggerated spinning issue for the following cars.
CHEVROLET Corvette ZR1
FORD Shelby GT500 2013
McLAREN 12C
RUF CTR3
KOENIGSEGG Agera R
PAGANI Huayra
FERRARI LaFerrari
FERRARI 458 Speciale
Adjustment of an inconsistent top speed issue for some car’s specs.

Wheels:
Improvements on the T500 wheel.
Online:
Improved stability on the server side.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.