Så er det tid til at gå “EXtreme” i The Crew

Hvis nogen har spillet “” i weekenden har de måske bemærket der var information om der var nye Factions missioner, og det var ikke bare 1 men hele 4 styks, men de var ikke til at få øje på, og grunden til dette var rent faktisk de var en del af den ny “Extreme Live Update” til som blev rullet ud på serverne i går.

Denne update gøre nu “The Crew” endnu mere ekstrem end det i forvejen er, ud over disse 4 nye Factions missioner som er noge hurtige nogen “RollerCoaster” hvor man tar de op af de store bjerge og eneste vej ned er en 3 km lang nedstigning uden mulighed for stop kun via træer og det kan ikke anbefales.

Så er der oså Vertigo, som kræver du har en hardcore Rally bil, og skills ud over det sædvanlige, og så ikke at forglemme “Slip and Slide” hvor du kommer til at skulle yde det bedste på de isglatte bjergveje med din BANEBIL, blot dette gør at du skal fokusere mere på grebet på banen frem for accelrationen , for meget accelration og dine hjul får IKKE fat på vejen.

Der er så også ej at forglemme The Hurricane, hvor du kører på en bane hvor man skulle tro en orkan har været og kastet alt rundt, og derfor er der ikke ngoen lige vej, men en masse forhindringer på din vej i stedet for.

Det er er også kommet nye SPECs til 5 biler og personligt har jeg allerede fundet min nye favorit som Banebil og det er min Mini Cooper, men hvem har ikke også godt ville se hvordan man kunne klare sig på grusbaner med sin Dodge Ram som nu er blevet til en Rally udgave, det er et must at prøve.

Og hvad med den ultra dyre Hummer den er nu også mulig at bruge på grus baner i den nye Rally spec , den er derved en krigsmaskine uden lige, tung, hurtig og ikke til at slå af banen, og nu som rally bil.

Der ud over er der også kommet 3 biler, som er gratis for Season Pass ejere ellers kan de købes for 12 kr på storen.

ASTON MARTIN V12 ZAGATO ( Standard og Muskel )
2013 SRT VIPER GTS  ( Standard og Muskel )
ABARTH 500 ( Standard, Gade og Muskel )

Updaten er allerede klar og da det er en server baseret update skal der derfor ikke hentes nogen update filer ned til dit spil.

Se traileren for updaten under her.

 

Se Screenshots fra den nye Extreme Live Update under her.

[minigallery id=”23701″ title=”Extreme Update Screnshots” prettyphoto=”true”]

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.