Online i Borderlands 1 er igen muligt efter at have været nede i knap 6 måneder

Folk som måske stadig har en PS3 og måske mangler at gennemfører spillet sammen med andre, eller blot vil have lidt hjælp til missioner eller andet, f.eks at bare have lidt opvarmning til “Handsome Jack” udgaven til PS4

Det har nemlig været lukket ned siden som blandt andet også stod for en del online ting på GTA 4 og andre titler, og derved gjort nogen spil ubrugelige, indtil der kom en midlertidige løsning, man kan blandt andet se en liste vi skrev om sidste år hvad der også var blandt spil der blev lukket ned pga GameSpy gik i betalingstandsning efter at have været hovedaktørene bag online gaming i diverse spil.

Så ligger spillet og samler støv sammen med din PS3, så tag lige og tør støvet af og gå i gang med at spille videre hvor du slap efter du har hentet opdateringen.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.