Du kan nu opgradere din PSN Sub-Account til Master Account

Har du i tidernes morgen haft en sub-account ( underkonto ) hvor f.eks i har været flere på samme konto f.eks du havde fået dine forældre til at oprette en konto til dig fordi du ikke var gammel nok, og nu er blevet så gammel at du er flyttet hjemme fra men stadig ikke selv kan bestemme over din konto, så er der godt nyt.

Har du været så ærlig og skrevet din rigtige fødselsdags dato kan du når du bliver 18 nu nemlig AUTOMATISK via et par klik vælge at lave din konto til Master Account ( Primær Konto )

Du skal blot ligge ind på https://account.sonyentertainmentnetwork.com/ med din underkonto´s email adresse og password og så vil du under “konto” få muligheden for at opgradere den til en master konto og du vil derfor ikke være afhængig af hverken at andre sætter penge ind eller andre indstillinger der begrænser din tilgang til diverse features som kræver du er 18 år.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

3 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.