Akibas Strip – Dressed & Undressed – PS4

Akibas Strip – Dressed / Undressed anmedelse

Spillet som udkom sidste år på PS3 og PS Vita er nu også udkommet på PS4 og selv om spillet rent faktisk blot er en “port” fra PS3 så er der stadig nogen forbedringer i spillet som er mærkbar

Historien er selvfølgelig den samme som tidligere som du kan læse om i vores anmeldelse som Paw lavede på PS Vita.

Men for at lave en hurtig opsummering så omhandler det om du er vampyr jægere men det er ikke som du er vant fordi disse vampyrer har de egenskaber de kan overleve sollys pga deres specielle tøj der forhindre dem i at dø, så du skal faktisk kæmpe mod dem i slås kampe og få flået tøjet af dem så de dør af sollyset.

Akibas Trip kommer til PS4 i EU den 6 Februar

Du vil selv opleve at du kan få hevet noget af dit tøj af jo mere du tar skade, dog er det muligt for dig at anskaffe nyt tøj som også giverbedre energi.

Du har også en masse alliancer i “Freedom Figthers” som hjælper dig med at ryde byen for disse vampyrer og det går ikke stille for sig.

PS3/Vita vs PS4

I denne version er der mulighed for at prøve alt DLC den ekstra gamemode der hedder “Toybox Mode” dog er denne mode også en mode der gør du ikke kan optjene trofæer hvis du går efter dem.

Spillet loader hurtigere og så kører spillet også mere flydende.

Og som noget nyt på PS4 versionen er der “Streaming Interaktivitet” som gør at hvis man streamer spillet kan få en hjælpende hånd i kampene, eller modsat få mere modstand hvis seerne synes det virker for nemt for dig.

Spillet styring er lidt det samme selv om du nu har Touchpadden til at gå ind i menuerne på så er styringen helt det samme i bund og grund.

ps4-ss-livestreaming3

Samlet konklusion af spillet har man spillet PS3 versionen og egentlig gerne vil have det til PS4 kan det godt anbefales at opgradere, og folk med hang til Japanske spil skal absolut ikke lade denne titel gå sin næse forbi fordi det er et spil med god plat humor og god underholdning, og i og med der kan spilles med interaktivi streaming kan det godt give lidt ekstra underholdning.

[minigallery id=”22996″ title=”Akibas PS4 Screenshots” prettyphoto=”true”]

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.