PlayStation VR ( Project Morpheus ) kommer 1. Kvartal 2016

Sonys næste satsning i #4theplayers mottoet, er der godt nyt. PlayStation Virtual Reality som går under kodenavnet “” har fået en udgivelses tidpsunkt og nærmere konkret er det blevet dateret til at blive udgivet i 1 Kvartal af 2016

Og lidt kolde facts omkring “Project Morpheus” er det vil kører med 1920 x 1080 OLED display med 120hz Refresh og skærmen vil være 5.7″ så godt og vel samme størrelse på en moderne smartphone kan man vel sige, så sæt din smartphone foran dine øjne og se om det ikke er tilpas størrelse og så billedet i brillen vil være klar og tydeligt. Der vil være “fosinkelse” på 30 millisekunder på brillen det vil sige det er forsinkelser der ikke kan opfattes med det blotte øje så det bliver spændende.

Project Morpheus

Project Morpheus

@Yosp eller Shuhei Yoshida som præsidenten hedder fra Sony Worldwide Entertainment siger det er fremtiden og det er noget de ser frem til at skulle udgive.

Der kommer nok flere afsløringer i den netop igangværende Game Developer Conference eller #GDC

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.