Nye Leaked Screenshots og Detaljer om GTA Heist

Det er ikke nogen hemmelighed at GTA får en meget længe ventet opdatering i morgen i form af “ – Heist” , og selv om man har kunne se lidt i trailers osv så har det ikke været helt klart hvad præcis man får ud over 4 nye modes ved siden af.

1 Opdateringen vil fylde 48 GB ca og vil udkomme når som helst mellem kl 12 i dag og kl 12 i morgen pga tidsforskellene der en måtte være og derfor vil de prøve at udgive den så det passer mest muligt for alle tidszoner, det er trods alt den 10 det skal udkomme.

Der er nu afsløret nogen nye kontakter der vil komme i Heist, der er nye ansigter men også velkendte ansigter fra singleplayer delen.

gta_contacts

Der ud over er der også kommet en masse nye screenshots der viser lidt omkring masker, og ikke minds getaway kører tøjer , og hvem drømmer ikke om at lave et vaske ægte “The A-Team Kup” ?

2UiN7by

Så er der også kommet nye screenshots af nye ting der vil kunne købes efter denne opdatering og det virker som om pengepungen skal spille en stor hovedrolle her så det gælder blot om at få røvet nogen banker osv.

 

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.