Sony opkøber resterne af “OnLive” og får rettigheder til de sidste patenter som skal forbedre PlayStation Now!

Sony har som bekendt købt Gaikai for et par år siden for senere at kunne udvikle det til det vi nu kender som “

” som vi nævnte første gang i slutningen af december 2012 var oprindeligt rygtet til PS3 som en streaming af spil tjeneste – ( Læs nyheden her ). Og var blandt de firmaer der blev smedet sammen med en fremtidig streaming tjeneste, og til dem der ikke har haft PlayStation 3 så kan det siges at Onlive rent faktisk kørte et beta program da PS3 blev udgivet hvor man kunne streame spil på sin PS3 dog kom det aldrig længere end til test hos udviklerne, men det var der at streaming af spil blev en fremtidsplan for Sony PlayStation.

Rent faktisk var OnLive forud af sin tid og måske var deres teknologi så langt fremme at efterspørgslen på den var så begrænset så det forblev en streaming service der forblev på PC og tilslutte til sin steam konto, og folk måske ikke helt hvad “Streaming af spil” rent faktisk betød.

Hele konceptet bag PlayStation Now! kan i bogstaveligt forstand måske slet ikke have eksisteret pga OnLive, da Sony har måtte købe sig til diverse patenter som Gaikai ikke havde og det er så det Sony har afsluttet, og derved sørget for at få fingre i den sidste teknologi som vil gøre PlayStation Now! den utimative spille / stream service.

Men hvordan fungere dette streaming ?

Hele ideen med Onlive var i sin tid at give folk mulighed at få “GOD” eller “Game on Demand” ligesom når du streamer film / serier fra netflix, du behøver ikke tænke på harddisk pladsen til spillet, og yderligere skal du ikke  spekulere i om din maskine kan håndtere det på hardwaren måske da det hele bliver streamet, dog ville der altid være nogen begrænsninger som opløsningen pga grafikkortet, men i bund og grund kunne du spille på en ældre bærbar og stadig kører spillene som maskinen var nyere.

Det var en stor succes i lang tid , men det kom aldrig rigtig ud fra USA.  I starten kunne man slet ikke tilmelde sig hvis man ikke var blevet inviteret fra nogen der boede i USA.

OnLive vil lukke helt ned den 30 April og så vil Sony eje resterne af det, og begynde at viderudvikle det til en 2. generation af PlayStation Now! og det kunne tænkes det passende kunne blive når PlayStation Now! kommer til EU dog er det kun folk i UK der kan glæde sig da de allerede er blevet inviteret til en EU beta af PlayStation Now!

Du har stadig mulighed for at prøve det af via din PC ved at hente deres client ned fra www.onive.com´s hjemmeside, og der kan man spille Just Cause 2 og Saints Row – The Third og hvis man nærstudere appen , vil man kunne se mange ting i netop den der er kommet i PS4 med Livestream Section, hvad der spilles osv og man kan se at mange af tingene er blevet implenteret i PS4´s software når det kommer til livestream af spil.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.