2K Australien lukker – studioet der lavede Borderlands Pre-Sequel

2K Australia, er blevet en lukket ned,   mener der er for mange ulemper vs fordele med studiet, som  er for langt væk fra resten af deres studier rundt om Europa og Nordamerika.

2K Australien har ikke været et hvilket som helst studio, det var nemlig dem er skabte og lavede alle 3 Bioshock spil,  som må sige at have spillet en stor rolle for 2K Games sidste 10 års succeser , og de var også med til at udvikle det mindre populære UFO spil The Bureau – XCOM : Declassified,

Deres seneste project var at lave Borderlands : The Pre-Sequel, og det er som sådan ikke fordi de ikke har solgt godt nok som tit er grunden til studier lukkes ned, men det er ganske enkelt pga logistikken og samarbejde mellem studierne når de skal udvikle spil, der betragtes som værende et problem.

Man kan dog bare undre sig at logistik osv er et problem i 2015 Det bliver spændende og se hvad der sker med australsk spille industri da det var det sidste af de store udgivere af AAA titler som stadig var blevet i Australien.

Måske er hele problemet også Australien´s rate system er så hårdt at det måske er et problem for udviklerne at være med til at udvikle spil som måske ikke engang må sælges i deres eget land.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.