PS Now kommertil PS3 nu , med start den 12 maj.

Den 12 maj, kan folk med en PS3 glæde sig lidt, fordi der vil blive tilgængeligt, og det betyder så også at de personer der måske har lavet tradein af titler de aldrig regnede med at blive færdige med eller bare skulle have et andet spil vil måske have mulighed for at kunne streame spillet. Det er dog stadig begrænset med hvad der er af spil, men det ligger på den gode side af 100 stykker, og der bliver tilføjet 2 nye spil hver måned fremadrettet.

Ud over at komme til PS3, så vil det også komme på udvalgte Blu-Ray afspillere og de fleste Sony tv der vil udkomme fremadrettet. Det vil muligvis også blive tilgængelig på andre formatter, dog er det ikke helt sikkert hvad og hvordan.

Man kan sige meget om PS3, den har haft sin storhedstid, og Sonys 10 års Livecyklus de regnede med den ville holde før den blev udfaset igen. Sony har nok set der nok er en masse guldkorn af ældre spil de kan tjene flere penge på end de normalt ville, og da de fleste udviklere så småt kun udvikler til Current-Gen og ikke last-gen så er dette skridt vel også logisk nok.

Maskinen er i bund og grund stadig en kræft karl og der er udgivet så mange spil på den de sidste mange år så dem der ikke har været så heldige at kunne købe / få en PS4 de ser det jo nok som nyt liv til deres PS3

Men nu har du måske læst helt her ned til, så er det vidst også på sin plads at sige det i første omgang KUN ER USA der får PS Now,men frygt ej, de er startet med betaen her i Europa men det er

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.