Heavy Rain og Beyond Two Souls kommer til PS4

Store nyheder og noget vi allerede nævnte for et par dage siden i vores optakt til , så kommer og til PS4 Vi nævnte dog godt nok kun , men det var fordi i ikke i vores bedste drømme kunne forstille os aet af de mest IKONISKE spil til dato ville komme til PS4. Og her mener jeg HEAVY RAIN – et af de første “Interaktive” spil som var PS3 EKSKLUSIV og som INGEN på nogen måde lade undvære at prøve.

HEAVY RAIN omhandler pigen der forsvinder, men hvad er der sket med hende ? Din opgave er så at styre igennem historien og få opklaret det. Men der er ikke nogen handlinger der er “forkerte” men samtidigt er der hellere ikke nogen slutning der er den rigtige, men med hele 21 forskellige slutninger som alle ender forskellige for hver eneste beslutning du tar i løbet af spillet.

Beyond Two Souls er også værd at prøve da det har lidt det samme koncept. Hvor du styre Jodie og Aida og hvad der skal ske og hvordan det ender må du vente med at se når det udkommer.

Der er ikke nogen dato endnu fra nogen af spillende, men man kune godt forstille sig de kommer i en “dobbelt” pakke da det begge er titler “QUANTIC DREAMS” har lavet.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.