Shuhei Yoshida : Vi fokusere på udviklingen af rene PS4 titler , det er fremtiden.

Under E3 var kampen Sony vs MS nærmest gået hen og blevet David mod Goliath, specielt hvis man ser på diverse salgstal på henholdsvis XboxOne vs Men der kom dog en ting som faktisk slog Sony lidt ud af kurs, bogstaveligt. Fordi MS kom med nyheden at XboxOne ville komme med en opdatering der ville gøre at maskinen ville kunne spille X360 titler. Og det fik de sociale medier til at være rødglødende på diverse Sony PlayStation sider, da mange “nostalgikere” synes det var et tilbageslag for Sony og har nærmest plaget om at Sony skulle komme med et modsvar.

Det kommer dog ikke til at ske siger Shuhei Yoshida i et interview i denne måneds udgave af “EDGE”.

Yoshi, som han kaldes på de sociale medier og på PSN ligeså blev derfor spurgt indtil til netop det, og hans svar giver en god grund til hvorfor det ikke kommer til at ske.

“Jeg her overrasket over de overhovedet gør det , fordi processor og arkitekturen på maskinen er vidt forskellige, og kræver en masse resourcer og meget arbejde. Og jeg er meget nysgerrig hvordan det kommer til at forløbe, fordi det er en ting der faktisk kan blive svær at håndtere. Opdateringen der kommer er jo Software baseret emulation, og det betyder at ALLE spil skal direkte testes før de kan garanteres at de vil virke. – Samtidigt, er jeg interresseret i at se om de når deres mål, de har nemlig annonceret der vil være 100 spil inden nytår der skulle være kompatible.”

Han blev yderligere spurgt om Sony på noget tidspunkt ville gå samme vej.

“Jeg tror ikke det vil være holdbart, og samtidigt vil vi hellere fokusere på fremtiden og PS4 udviklet spil, og så har vi multiplatforms muligheder i . – Servicen som , vil jo give dig mulighed for at spille PS3 titler via din PS4, men samtidigt vil fremtiden også give dig mulighed at bruge via dit Smart-TV via en App og en Controller, og du har derfor ikke nogen grund til at skulle bruge en PS4 for at kunne gøre det”

En af de andre interessante punkter der også blev spurgt ind til var , hvorfor man så blev ved med at genudgive titler i remastered edition udgaver, som The Last of US, Dark Souls II blandt andet ( Redaktionen : Om ett par dage kommer III – Remastered Edition, og så ikke at forglemme Beyond Two Souls og Heavy Rain i en sammenpak, og Uncharted. senere på året )

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.