I morgen udkommer “God of War III – Remastered” Edition – Vi har anmeldt det se den her.

I morgen udkommer III – til PlayStation 4, og i den ombæring vil vi gøre jer opmærksom på at det umiddelbart kun skulle være hvis man køber det på storen. Det skulle vidst være ude i butikkerne i fysisk form fra kl 9 hvor butikkerne åbner.

Det kan KUN anbefales at købe spillet om du er gammel eller ny til det – Du vil få en helt unik og hakkende spille oplevelse, og når jeg skriver hakkende, så er det ikke spillet som sådan, men mere “Hack´n´Slash”

Læs review af spillet her.

Video ThumbnailI morgen udkommer – Remastered Edition til PlayStation 4, og i den ombæring vil vi gøre jer opmærksom på at det umiddelbart kun skulle være hvis man køber det på storen. Det skulle vidst være ude i butikkerne i fysisk form fra kl 9 hvor butikkerne åbner. Det kan KUN anbefales at købe
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Er dette en god nyhed ?

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.