PS3 Review

Et eventyr fra de klassiske dage.

6PlayLogic International som også har udgivet indie spillene Toki Tori og FairtyTale Fights til PS3 har nu også udgivet til PS3

Titlen debuterede oprindeligt på PC tilbage i 2009, så det var et stort skridt at få det overført til PS3. Målet ved spillet var at ud over at lave en “port” af spillet at sørge for at PS3 brugerne også fik lidt ekstra, og det kom der “chronicles” ud af. Denne indeholder de 2 første udgaver af spillet, inklusiv en helt ny en.

Spillets plot.

Spillet handler om Adam, som minder lidt om en blanding af Indiana Jones og Drake fra Uncharted. Adam bliver fulgt af sin veninde Evelyn. Her begynder vi stille og roligt at se hvor dette spil er på vej henad (Adam og Eva). Spillet bygger meget på biblen, dog skal det siges at det ikke er på en sådan at man føler sig kvalt i religion.

NPEB00872_AdamsVenture_Screenshot01

Spillet er et platform spil, der forgår i 1920′erne. Adam er som en anden Indiana Jones ude og finde skatte og historiske ting, som igen peger i retning af biblens historie.

Der er ikke slåskampe, kærlighed eller andet af den slags i Adam’s Venture Chronicles. Der er ingen tvivl om at dette spil mest er til de yngre og familiehygge, dog skal det siges at selvom jeg siger yngre, så er der en del puzzles i spillet som er enormt svære og som tar en del tid at klare, desværre for spillet er for mange af disse puzzles for ensformige jo længere ind i spillet man  kommer .

NPEB00872_AdamsVenture_Screenshot03

Desværre er der ikke meget historie eller plot i denne titel, det er blot et meget religiøst spil, som prøver at bruge de ting som vi kender fra tidligere platform/puzzle spil.

Det skal det sige, at for den pris dette spil koster og hvor low-budget det er, så er spillet virkelig grafisk fint. Soundtracket er måske her spillet har sin stærkeste side, om man kravler rundt i grotterne, løber rundt i et frodigt grønt landskab og bare kigger sig omkring, så er musikken hele tiden med dig.

NPEB00872_AdamsVenture_Screenshot08

Det kan klares på omkring ca 9-10 timer , dog er man vant til at spille denne type spil vil man nok kunne klare det lidt hurtigere.

Se Launch Trailer af spillet her.

god
  • Grafisk er spillet flot, taget i betragtning af et low-budget spil
  • Musikken er dejlig behagelig
  • Man lærer en del om kristendommen
Dårlig
  • Puzzles er for ensformige
  • Mangel på plot og historie
6
Over middel
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.