The Crew : Wild Run – Flere informationer.

Da The Crew blev vist frem under i 2013, var der der nærmest kun positiv respons, dels pga størrelsen på spillet, og den frihed man får tildelt. Du har nemlig hele USA som din legeplads, og det at man kan kører missioner med  4 personer i op til 3-4 timer, som de længste missioner tar, tiltrak en masse bilspil fans, pga den fridhed man fik. Spillet blev også en stor-sælger da det udkom, og det var også PS4 der tiltrak fleste gamere. Nemlig hele 1.5 millioner eksemplar blev der solgt.Og det er næsten 2/3 dele af alt salget.

Det har valgt at udnytte og under E3, kom det frem de ville komme med en udvidelse til spillet som hedder ÜThe ” som er udvidelse af spillet, hvor der hver uge vil være vilde møder rundt om i USA, og her vil din McLaren F1 racer måske ikke kunne klare sig. Det samme vil være tilfældet med min elskede forkromede skyliner som “Racerbil”.

Du vil denne gang skulle bruge dine hårdt tjente “Crew-$$$” på monstertrucks, motorcykler eller kraftfulde buggies. – Spillet vil være en udvidelse til selve “The Crew” . Men har du ikke spillet i forvejen kan du købe spillet som en pakke hvor du får The Crew med alt DLC der er udkommet siden udgivelsen i , plus The Wild Run udvidelse.

Der vil være over 5000 km free-roam at kører rundt på, og der er masser at se til , lige fra det sneklædte Seattle, til det dystre og tørre Las Vegas, til det meget traffikeret New York.- #NeverDriveAlone går spillet under som motto – Og det gør det fordi man får mest ud af at kører sammen i “Crew”

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.