Everybody’s Gone to the Rapture – Udkommer på Tirsdag.

Vil der være liv efter jordens undergang. Dette spørgsmål har videnskabsfolk stillede sig selv siden man fandt ud af jorden ikke altid har eksisteret. Videnskabs folk har prøvet at komme med et svar på dette. – Men det er aldrig blevet opklaret, og vil aldrig blive opklaret. Det er trods alt jordens undergang. Men samtidigt vil man måske også gå mere åndeligt til værks.

Everybody´s Gone to the Rapture sætter dette meget “aktuelle” spørgsmål kan man vel sige , med alle disse trusler der er omkring i verden. Der er både trusler fra os selv, men også fra naturen, og ikke mindst fra rummet, med trusler for kometer og kæmpe astroider som har kurs mod vores lille “plet” i universet. Hvad vil der ske med os når den slår ned om 10000 år. ?

, som stod bag “The Esther” har brugt 3 år på at lave dette spil, og prøve at se hvad der sker med befolkningen i en lille landsby i England i 1986, hvor der ikke er helt den samme teknologi –

Se traileren under her fra E3 2014.

Video ThumbnailVil der være liv efter jordens undergang. Dette spørgsmål har videnskabsfolk stillede sig selv siden man fandt ud af jorden ikke altid har eksisteret. Videnskabs folk har prøvet at komme med et svar på dette. – Men det er aldrig blevet opklaret, og vil aldrig blive opklaret. Det er trods alt jordens
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.