Anmeldelse

Spillet blev udgivet for små 2 år siden på PS3, dengang til utrolig meget ros. Spillet blev hyldet for sin unikke styring og rørende fortælling, det var et hit, og fans til denne dag holder det stadig meget nært til deres hjerter. Heldigvis for dem af jer der gik glip af det første gang, har udgiveren 505 Games fundet det passende at genudgive spillet til PlayStation 3’s yngre, mere kraftfulde søskende.

Det var med glæde at jeg fik stukket denne titel i hånden, da det første omgang var en hel unik og fantastisk rejse på små 3 timer som jeg egentlig godt ville genopleve selvom spillet ikke har den store replay value. Historien var nok for mig til at sige, okay kan i få mig til at tude igen? Ja første gang jeg spillede denne titel løb der nogle tårer som ikke ville holdes tilbage.

psf_screenshot-1

Spillet starter med at man ser den yngste bror sidder bøjet over en gravsten, nemlig deres mors grav. Han tænker tilbage til dengang hvor han forsøgte at redde hende men hun desværre omkom i de voldsomme bølger. Idag er han tynget af sorg og skyldfølelse. Som om alt det ikke var nok, så er de to drenges far blevet alvorligt syg, for at redde hans liv må drengene nu tage på et helt utrolig eventyr for finde en kur til deres far. Ja det er en meget følelsesmæssig start på et helt igennem følsomt spil, dermed betyder det ikke at vi skal sidde og overvældes af den ene triste ting efter den anden. Spillet har fået skruet grafikken lidt mere i vejret og kører mere flydende på PS4, dog er det ikke så man sidder og tænker at maskinen arbejder til det yderste. Man bliver helt sikkert betaget af den behagelige grafik og utrolige baggrunde.

psf_screenshot-5

Hvad er det så som gør dette spil unikt udover fortællingen, som lige skal siges forgår uden et eneste ord er sagt. Der bliver snakket kludresprog og der er ikke noget tekst at læse, men pga de 2 drenges utrolige måde at læses på osv i spillet, så er du aldrg i tvivl om hvad de siger og hvad der bliver svaret. Men det unikke er måden du spiller spillet på, men du render rundt og oplever ting, så gør du det ved at styre storebroren på L3-PS4 og L2-PS4 og lillebroren på R3 og R2 Du bruger ikke mere i spillet end de 4 ting, selvom det lyder utrolig simpelt, så kan det desværre godt til tider være noget af en kamp at styre begge 2 på samme tid igennem nogle af spillets ting som kræver de skal arbejde sammen.

psf_screenshot-2

Alt dette vil ikke være nyheder for jer som spillede PS3 udgaven, der er desværre ikke meget nyt at hente i PS4 udgaven end: Galleri med concept art, kommentar spor fra udviklerne og muligheden for at lytte til spillets soundtrack som du ønsker. Er det nok til at hente spillet igen? Det må være helt op til hver enkelte person, men for jer som ikke har spillet denne titel, så synes jeg i skal bruge de penge og nyde de 3 timer i får i selskab med 2 brødre og en fantastisk rejse.

 

god
  • Historien
  • Charmen
  • Graffikken
  • Soundtrack
Dårlig
  • Styringen kan blive frustrende.
8
Skal prøves
Lyd - 8
Gameplay - 8
Historien - 8

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.