Mere info

Mortal Kombat X – Kommer IKKE til PS3 alligevel.

Da udkom var det en lidt tør fornemmelse for de personer der havde forudbestilt det til , og forsinkelsen skyldes nogen kvalitets test Warner Bros gerne ville teste og optimere så brugerne ikke ville føle de bare var spist af med en reduceret udgave. – Der har så siden den besked kom været realativt stille omkring netop versionen. Og det har samtidigt været imens brugerne har fået den ene DLC annonceret , og udgivet, på samlebånd.

Warner Bros som vi efterhånden ved hellere vil trække et produkt tilbage frem for bare at malke titlen ( Eksempelvis blev Batman : Arkham Knight fjernet fra Steam da den udkom til PC fordi der var for mange fejl), og egentlig kan man faktisk sige det samme om Mad Max, spillet som blev udskudt og faktisk helt droppet til PS3 allerede for et år før udgivelsen, og som samtidigt rykkede udgivelsen til her i September.

I en pressemeddelse skriver Warner Bros, at de efter lang tids udvikling måtte opgive at få hevet mere ud af Mortal Kombat, som ville være tilfredsstillende nok, det kan ikke lade sig gøre for os at få hevet det sidste ud af spillet, som ville være tilfredsstillende. Vi vil dog samtidigt gøre folk opmærksom på vi rent faktisk har haft dedikeret meget af vores tid til at få de sidste ting på plads, dog uden ordentlig resultat. Spillet vil derfor blive annulleret til både PS3 og Xbox360 – Folk der evt har forudbestilt det kan gå tilbage til deres forhandler og få refunderet pengene uden problemer. – Vi beklager meget.

Det kan så få en til at tænke på om det er den opskrift der følges for resterende AAA udviklere i vesten, Ubisoft har f.eks allerede meldt ud at de ikke vil komme med mere til PS3 af de større titler, det er vel bare spørgsmål om tid før EA gør det samme. Og her tænkes i titler som FIFA og NHL osv , husk på FIFA blev lavet til PS2 helt frem til 2013.

Har du stadig kun PS3, eller er du skiftet til PS4.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.