GTA Online “Freemode” opdatering + GTA Capture mode kommer den 15 September

lever i bedste velgående, og selv om Los Santos ikke er så “overcrowded” som tidligere er der stadig god grund til at spille det. Den 17 September kommer den næste store opdatering til .Et af de store tiltag er GTA Rockstar Editor, så man kan lave sine egne GTA film sekevenser ( ligesom PC brugerne har kunne )

Men ikke nok med det så kommer der nogen nye online modes, og de har taget det klassiske “King of the Hill” koncept og smidt ind i spillet som en gamemode, og det siger sig selv hvad det omhandler, nemlig være den første og derefter forsvare din position på toppen af et område. Har du hvad der skal til at være “King of the Hill ?

Det næste er “Hunt the Beast” som går ud på en “frivillig” bliver lidt mere kraftfuld end resten af spillerne, og måske det man betegner som en varulv, de andre skal derefter jage dig og få dig dræbt hurtigst muligt. Men husk på varulve er stærke, og dør ikke blot ved at du fyrer et par mygstik af med din AK-47, der skal kraftigere våben til.

Dem der er mere til kørertøjer, kan med stor glæde se frem til Cross the Line hvor man er 2 hold der kæmper mod hinanden , men ikke bare på normalvis, det kræver lidt mere end bare et par sniper skud på afstand, men derimod får man brug for alt det kraftigste arsenal man kan finde frem for at bryde igennem fjendens forsvars mur.

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.