Project Morpheus får Navnet “PlayStation VR”

som Sony PlayStations næste store satning hele tiden har været kendt under, får nu en reel titel og det er ( Virtual Reality )

PlayStation VR som blandt andet bliver mulighed for at teste for første gang til Gamestop Expo ´15 , torsdag i bellacenteret, vil blive tilgængelig i starten af 2016 Dog er der ikke nogen yderligere konkrete dato ud over 1 Kvartal.

PlayStation VR vil bringe PlayStation Camera ( PS4 Kamera ) i spil i samme ombæring som være et “match” der uden tvivl vil revolutionere spil verden på PlayStation 4. Og allerede nu er der næsten 8 spil i sigte ( uden de er blevet bekræftet helt ) – Allerede nu vil vi kunne afsløre følgende spil vil være kompatible med PlayStation VR, eller ihvertfald nogen titler der bliver arbejdet på vil kunne udnytte PS VR.

Og så er der et par spil der vil kræve PlayStation VR

  • Codename EdgeVR
  • The Assembly (PSN)
  • EVE Valkyrie

Nogen af spillene er allerede udgivet nogen venter bare på at få en dato på udgivelse , men et er sikkert PlayStation VR er blevet et godt stykke legetøj, og udnyttes det korrekt, som f.eks The Golf Club, The Surgeon SImulator, Project Cars, og ikke mindst Q.U.B.E 2 som er efterfølgeren til det meget roste “Q.U.B.E

Det er vel også meget passende at navnet får et simpelt “VR” så ved alle hvad det drejer sig om .. Skal du have den ?

Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.