Indie spille serien “Sniper Elite” har solgt over 10 millioner eksemplar

Siden det første kom ud fra Indie udviklerne fra , og sat en anden type fokus på 2 verdenskrig har spillet gået sin sejrsgang som det skete for de allierede i 1945, samlet set har alle spil solgt over 10 millioner eksemplar. Og umiddelbart lyder det ikke meget, men for en indie udvikler som Rebellion, er det et stort tal, da det samtidigt er med til at holde serien og studiet i live.

Man skal ej forglemme deres episke “Zombie Army Triology” som har fået stor ros rundt om i verden, og et spil jeg personligt har set som et af mine favorit spil i lang tid, og spiller det rent faktisk stadig. Læs evt vores anmeldelse af spillet her.

Samtidigt vil Rebellion i dag kl 19 komme med en særbesked, og det kunne meget vel tænkes at det er et Sniper Elite 4 der kunne være på vej.

Video ThumbnailSiden det første Sniper Elite kom ud fra Indie udviklerne fra Rebellion, og sat en anden type fokus på 2. verdenskrig har spillet gået sin sejrsgang som det skete for de allierede i 1945, samlet set har alle Sniper Elite spil solgt over 10 millioner eksemplar. Og umiddelbart lyder det ikke meget, me
Skrevet af
Skribent / Admin af PlayStationforum.dk - Elsker Gaming, og spiller alle typer spil, PS One var min første PS og PS4 er min seneste investering. Gaming er en god måde at slappe af på.

Have your say!

0 0

Glemt password

Indtast venligst dit brugernavn eller din e-mail adresse. Du vil modtage et link til at oprette en ny adgangskode via e-mail.